Al spelend richting zomer ☀️

De Bilibo: veelzijdig, kleurrijk en sterk!

Ontdek deze leuke Fairplace-collecties

Houten Speelgoed
Buiten spelen
Knutselen
Puzzels en spellen
Bad, zand en strand

Blog

Elke maand stellen we hier een merk of opvallend speelgoed voor. Of geven we leuke tips en speelideeën voor een komende vakantie.

Deze maand nemen we even de tijd om het Deense merk Dantoy aan je voor te stellen: dat staat voor sterk en duurzaam plastic speelgoed voor binnen en buiten.

Lees meer over Dantoy

Wat vinden jullie van Fairplace?

Fairplace is dé Belgische webshop voor duurzaam speelgoed met een hoge speelwaarde

Fairplace selecteerde voor jou 1000 stuks duurzaam speelgoed met hoge speelwaarde voor kinderen. En met een meerwaarde voor onze planeet 🌍.

Fairplace is een Belgische webshop vol met verantwoord, educatief, ecologisch speelgoed dat je niet in elke speelgoedwinkel vindt 🔥.

Fairplace is ook specialist in buitenspeelgoed met een uitgebreid aanbod houten spellen, origineel bouwmateriaal of stevige gocarts.

Wij hebben speelgoed voor alle leeftijden: een knuffel voor je baby, een loopfiets voor je peuter, bouwspeelgoed voor handige kids en STEM-sets om je tiener weg te houden van die schermen. 

Wil je langskomen in onze winkel in centrum Kortrijk (Rijselsestraat 23)? Laat via hallo@fairplace.be weten dat je komt en we ontvangen je graag!

Lees verder

Volg onze gekste avonturen op intagram !

Onze merken