BERG gocarts

BERG heeft al sinds 1985 ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van gocarts (of skelters zoals ze die in Nederland noemen). Het begon met een eenvoudig, basic model, waarbij stevigheid voorop stond. 

Ondertussen heeft BERG een zeer uitgebreid gamma van gocarts, geschikt voor jong en oud. Ze hebben de Buzzy's, voor de kleinsten tot de -versies voor volwassenen. Daarnaast hebben ze ook nog een gamma geschikt voor verhuur en gebruik op openbare domeinen. Fairplace kan alle modellen leveren.

   

Naast de stevigheid van in het begin, die nu nog altijd hoog in het vaandel gedragen wordt, heeft BERG ook bijzonder veel aandacht voor de lange levensduur van de gocarts. We zijn er ons allemaal van bewust dat gocarts zeer intensief gebruikt (kunnen) worden en dat verschillende onderdelen daardoor wat meer afzien dan andere. Daarom heeft BERG sinds het begin een grote voorraad van reserve-onderdelen liggen. Wij van Fairplace hebben ook toegang tot deze voorraad wisselstukken, zodat we de levensduur van je gocart nog kunnen verlengen.

Wij zijn fan van BERG en ondertussen is BERG ook al een tijdje fan van Fairplace. Samen zorgen we voor zeer veel outdoor speelplezier