[email protected]

Krokuskriebels

MET DEZE SELECTIE

Duurzaam speelgoed

Duurzaam speelgoed

Zorgvuldig geselecteerd op speelwaarde, veiligheid en duurzaamheid

Gratis verstuurd vanaf €60

Gratis verstuurd vanaf €60

€4,95 verzending (in België). Vandaag besteld => morgen verstuurd => overmorgen geleverd.

Corona-proof Belgische webshop

Corona-proof Belgische webshop

Bedankt om Belgisch te kopen!
€29,90

Fairplace is dé Belgische webshop vol duurzaam speelgoed

Fairplace is een Belgische webshop waar je al 10 jaar het mooiste duurzame speelgoed vindt. Verantwoord, educatief, ecologisch speelgoed dat je niet in elke speelgoedwinkel vindt. Stevig en uniek speelgoed, waar we zelf ook nog graag mee spelen.

Noem ons aanbod gerust 'speelgoed met meerwaarde'. Want in de speelgoedsector is er nog véél ruimte voor verbetering qua ecologie en duurzaamheid: stevigheid van het speelgoed, recycleerbare verpakkingen, gebruik van ecologische materialen zoals bio-plastic en bio-inkt, correcte arbeidsomstandigheden, enz.  Scroll eens door ons aanbod en geniet van onze houten spelletjes, puzzels in gerecycleerd karton, eco-knutselgerief, kleurrijk badspeelgoed, origineel bouwmateriaal of super stevige gocarts. Wij hebben speelgoed voor alle leeftijden: de eerste knuffel voor je baby, een loopfietsje voor je peuter, bouwspeelgoed voor handige kids en evengoed STEM-speelgoed om je prille tieners weg te houden van de alomtegenwoordige schermen. 

Fairplace is jouw specialist in buitenspeelgoed

Buiten spelen is leuk en gezond. Kinderen vinden het sowieso geweldig, maar als het mooi weer is dan is het nog dubbele pret. De bezielers van Fairplace hebben roots in de jeugdsector en hebben een oog voor origineel en stevig buitenspeelgoed: de beste trampolines (die van BERG), buitenspellen (zoals de Kubb), voetbaldoeltjes van Megaform, zandspeelgoed van Dantoy of bouwspeelgoed zoals de Bambox.

Meer dan 50 duurzame speelgoedmerken 

Fairplace is trots om topartikelen van deze merken te mogen verdelen: Wobbel, Kapla, Green Toys, Wishbone, Berg Toys. En daarnaast nog meer dan 50 kleinere merken met origineel en duurzaam speelgoed!