Verzenden & retourneren

Wat is de levertermijn van mijn bestelling?

Elke bestelling die bij Fairplace binnenkomt wordt de dag zelf of ten laatste de dag na de bestelling klaargemaakt en verstuurd. Zonder tegenslag of overmacht wordt je pakje dan de volgende werkdag bezorgd. Ben je op dat moment niet thuis, dan wordt een boodschap nagelaten met waar en wanneer je het pakketje kan afhalen. Afhankelijk van de vervoerder wordt er een track&trace-code bezorgd aan de klant. 

Overeenkomstig de Wet van 6/4/2010 bedraagt de maximale levertijd dertig dagen, tenzij anders overeengekomen.

Wat zijn de verzendkosten?

Bij bestellingen onder de €60 bedragen de verzendkosten €6,95 binnen België en eveneens €8,95 naar Nederland en Frankrijk. Bij een bestelling van €60 of meer vervallen de verzendkosten, zowel voor België, Nederland en Frankrijk.

Andere landen zijn op aanvraag: stuur ons een mailtje en we checken de leverkost voor je.

Met wie verzenden wij onze pakketjes? 

Onze prioritaire vervoerder is Bpost. Daar werken we al mee sinds onze start. Soms versturen we naar Nederland met PostNL en in uitzonderlijke gevallen werken we met een vervoersmaatschappij (bij verzendingen op een pallet, zoals een trampoline). Heb je geen track&tracecode gekregen of wil je weten waar je pakketje zit, stuur een mailtje naar hallo@fairplace.be en we checken het onmiddellijk voor je. 

Niet overtuigd van je aankoop?

Het kan dat een aankoop tegenvalt en dat je het pakket wil terugsturen. Geen probleem, dat is jouw wettelijk recht en ook onze garantie. Opgelet: verwittig ons per mail op hallo@fairplace.be (binnen de 14 dagen) dat je van de aankoop afziet, en frankeer je terugzending voldoende. De kosten daarvoor zijn wettelijk gezien voor rekening van de koper. 

Verpak het speelgoed aub stevig en stuur alles ongeschonden terug. Zo kunnen we er nog andere kinderen blij mee maken!

Welke items mag ik niet retourneren? 

We kunnen niet alles terugnemen: artikels die (op)gebruikt zijn, beschadigd door gebruik of langer dan 14 dagen geleden zijn besteld, die nemen we niet terug. Ook hier: stuur ons een mailtje en we zoeken in overleg naar een oplossing.