Wishbone

Wishbone ontstond in Nieuw-Zeeland, toen een ontwerper zelf kinderen had die wilden leren fietsen. Hij ontwerp, geheel volgens zijn principes, de eerste Wishbone bike.

Ondertussen zijn we al heel wat versies verder, maar de principes zijn nog altijd hetzelfde: aanpasbaar, herstelbaar, duurzaam. De Wishbone bike is aanpasbaar aan de grootte van je kind. De fiets groeit mee. Bij de houten versie kan je het kader omdraaien zodat de fiets wat hoger of lager wordt en je kan het zadel in de hoogte aanpassen. De andere fietsen, o.a. de recycle versie, heeft een ingenieus systeem om de hoogte van de Wishbone aan te passen.

Wishbones zijn ook altijd herstelbaar. bij Fairplace kan je alle onderdelen bestellen, mocht je er eentje verloren zijn, of mocht een onderdeel door het intense gebruik versleten geraken.

De fietsen zijn ook duurzaam, gemaakt om meerdere generaties mee te gaan. Zijn ze iets duurder in aankoop, je bent zeker dat je er jaren genot van zult hebben, zonder dat ze meteen kapot gaan.