BERG trampolines

BERG maakt al meer dan 30 jaar superleuke en superveilige trampolines. BERG trampolines worden ontworpen en ontwikkeld in het BERG 'springlabo' in Nederland

BERG staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Twee kenmerken die voor ons, bij Fairplace, super belangrijk zijn.

Kwaliteit kan je niet altijd meteen zien, maar je merkt het wel na verloop van tijd. De frames van de BERG trampolines hebben dikkere buizen dan de goedkopere trampolines op de markt. Dit maakt het frame sterker en steviger, zonder dat dit meteen opvalt.

De veren van de BERG trampolines zijn gemaakt uit stevig draad en hebben meer omwentelingen dan de veren van een andere trampoline. Dit verhoogt het springcomfort. Wat ook bijdraagt tot dit comfort is het feit dat het springdoek van een BERG trampoline op zo'n manier geweven wordt, dat het meer lucht doorlaat, waardoor je makkelijker springt. En de beschermrand bovenop de veren is ook dik en comfortabel, zodat je jezelf geen pijn kunt doen tijdens het springen.

Alle BERG trampolines voldoen aan de strengste Europese keuringsnormen, zijn TUV-gekeurd en er zijn zelfs trampolines die speciaal gekeurd zijn om op openbare ruimtes gebruikt te worden.

We geven nog graag mee dat je ook alle onderdelen apart kunt bestellen bij ons. Zo wordt de levensduur van je trampoline nogmaals aanzienlijk verlengd.

BERG trampolines staan garant voor veiligheid, kwaliteit, maar bovenal voor zeer veel springplezier! Kies jullie trampoline en wij leveren ze gratis in gans België.