BERG onderdelen

BERG trampolines zijn stevige, duurzame trampolines. Ze worden speciaal ontworpen om lang mee te gaan. Daarvoor maakt BERG gebruik van extra dikke frames, dikkere beschermmatten, langere veren, en degelijke springmatten.

De poten van de frames hebben dikkere wanden dan de frames van goedkopere trampolines. Dit verlengt de levensduur van je trampoline aanzienlijk. Daarnaast zijn de frames ook verzinkt en bij de Champion- en de Elite-reeks nog eens speciaal gecoated.

De beschermranden, die de veren afschermen, hebben een stevige mousse binnenin en zijn afgewerkt met een UV-bestendige kunststof, wat niet alleen voor een langere levensduur zorgt, maar ook extra veiligheid biedt aan de springers.

De veren van de BERG-trampolines zijn allemaal gemaakt uit stevig staal en hebben meer omwentelingen dan de veren bij een goedkopere trampoline. Dit verhoogt het spingcomfort. Bij de Champion- en de Elite-trampolines heb je dan nog de Twinspring-veren, die door hun positionering rond het springdoek, extra springkracht voorzien.

Het BERG-springdoek of de springmat is speciaal geweven om extra veerkracht te hebben. De Airflow-springdoeken bij de Champion- en de Elite-trampolines, laten tot 50% extra lucht door, wat extra veerkracht veroorzaakt. 

Om de veiligheid optimaal te garanderen kan je op iedere BERG trampoline ook een veiligheidsnet monteren. Deze netten zijn speciaal aangepast aan het type trampoline die je hebt, of aan de eisen die je stelt. Er zijn de comfort-netten, geschikt voor de BERG Favorit-trampolines en de Deluxe-netten, voor zowel de Champion- als de Elite-trampolines. Voor wie nog hoger springt, zijn er de DLX XL-veiligheidsnetten: die zijn 20 cm hoger dan de gewone Deluxe-netten.

Fairplace is de erkende online dealer voor BERG trampolines en kan je ook helpen aan alle accessoires voor je trampoline, zoals een ankerset, een ladder of een beschermhoes.

Vind je hier je onderdeel niet, mail naar hallo@fairplace.be en we helpen je meteen verder.