Dit speelgoed kan jouw kind eindeloos bezighouden: GRAPAT

Dit speelgoed kan jouw kind eindeloos bezighouden: GRAPAT

In onze voortdurende zoektocht naar inspirerend en duurzaam speelgoed, stellen we jou trots dit nieuwe merk voor in onze webshop: welkom GRAPAT. Je hebt het vast al zien passeren via Pinterest, Instagram of Facebook want dit speelgoed is niet alleen super om mee te spelen maar het ziet er ook nog eens geweldig mooi uit.

In deze blogpost verklappen we jou wat GRAPAT te bieden heeft en hoe jouw kind dit speelgoed kan gebruiken. Wedden dat het hun creativiteit en verbeelding onmiddellijk prikkelt?Dit moet je weten over GRAPAT


GRAPAT is een familiebedrijf gevestigd in Catalonië, Spanje, dat zich richt op de creatie van speelgoed dat kinderen uitnodigt om te ontdekken, te experimenteren en hun eigen spelwerelden te bouwen. Het merk gelooft in de kracht van eenvoudige, natuurlijke materialen en minimalistisch ontwerp om open-ended speelervaringen te creëren die de verbeelding stimuleren.


Dit kan jouw kind er allemaal mee doen:

GRAPAT heeft een breed gamma aan speelgoed dat aansluit bij elke ontwikkelingsfase van jouw kind. Van kleurrijke houten figuren en mandala's tot sorteer- en telsets, elk stuk speelgoed is met zorg ontworpen om kinderen te betrekken in verschillende speel- en leerervaringen.

Kinderen houden van losse onderdelen. Speelgoed dat je op verschillende manieren kan gebruiken in verschillende soorten spellen. En die kan je ook nog eens op een eindeloze manier met elkaar combineren. 


In onze webshop vind je verschillende ‘nins’. Charmante houten figuren in verschillende kleuren en vormen die je op elkaar kan stapelen, sorteren en kan gebruiken om fantasierijke spelletjes te spelen. Ze stimuleren de fijne motoriek en kleurherkenning.

Daarnaast hebben we ook verschllende bouwsets in huis in verschillende regenboogkleuren. Deze sets biedt jouw kind de kans om te bouwen, te stepalen en te ontdekken.
GRAPAT

GRAPAT heeft heel wat educatieve voordelen:Naast eindeloos speelplezier biedt GRAPAT speelgoed ook tal van educatieve voordelen. Door te spelen met GRAPAT speelgoed kunnen kinderen:

  • Hun fijne motoriek verbeteren terwijl ze houten figuren vastpakken en stapelen.
  • Kleuren en vormen herkennen en benoemen terwijl ze met verschillende stukken spelen.
  • Creatieve verhalen en scenario's bedenken, wat hun taalontwikkeling en verbeeldingskracht stimuleert.
  • Ruimtelijk inzicht ontwikkelen door te experimenteren met bouwen en stapelen.
  • Concentratie en aandacht versterken terwijl ze zich op het spel richten.

TIP 

Op Pinterest vind je tal van leuke ideeën om te spelen met GRAPAT

https://pin.it/3YxVSqT
https://pin.it/3YxVSqT
https://pin.it/5UGWuU4


Of volg deze leuke Instagram of TikTok-accounts voor Instant GRAPAT inspiratie:
https://www.tiktok.com/@thefairyglitchmother
https://www.instagram.com/joguines_grapat/

Ontdek GRAPAT nu in onze webshop: aanrader van jewelste

Of je nu op zoek bent naar een origineel cadeau of de speelervaring van je kind wilt verrijken, GRAPAT gaat jou niet teleurstellen.
Dompel jezelf onder in de wereld van open-ended spelen en ontdek hoe GRAPAT speelgoed de verbeelding van je kind kan prikkelen. Een dikke vette aanradder, al zeggen we het zelf! Back to blog