Met deze leuke vakantiespellen verveel jij je geen seconde

Met deze leuke vakantiespellen verveel jij je geen seconde

Met deze leuke vakantiespellen verveel jij je geen seconde 

De zomervakantie is bijna gedaan (snif snif!)  maar dat betekent gelukkig nog niet het einde van lekker veel buitenspeelplezier. Of je nu thuis in de tuin bent of op vakantie op het strand, Fairplace heeft heel wat leuke vakantiespellen in huis die zorgen voor een extra portie speelplezier. Wat dacht je van deze leuke vakantiespellen?

Kubb: het vikingspel voor strategische avonturiers

Wie kent die superleuke spel (nog) niet? Laat je innerlijke viking los met het spel Kubb. Dit strategische en tactische spel draait om het omverwerpen van houten blokken door houten stokken te gooien. Verzamel je buren, vrienden en familie en verdeel je in teams. Kubb combineert precisie en teamwerk en zorgt voor spannende wedstrijden op gras of zand. Wedden dat jullie er geen genoeg van krijgen?

Mölkky: een Fins houten werpspel voor Iedereen

Stap in de wereld van Mölkky, een Fins werpspel dat plezier en gelach brengt voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om de genummerde houten kegels omver te werpen met een werpstok, maar let op - de punten worden geteld op basis van de omvergeworpen kegels. Een perfecte balans tussen geluk en behendigheid maakt Mölkky een favoriet voor gezellige familiebijeenkomsten.


Yahtzee: een klassieker

Welke ouder herinnert er zich nog deze klassieker? Yahtzee is een dobbelspel dat strategie en geluk combineert. Gooi de dobbelstenen en probeer verschillende combinaties te maken om punten te scoren. Dit spel is draagbaar en perfect voor picknicks, stranddagen en avonden in de tuin. Daag je vrienden en familie uit voor een vrolijke strijd om de hoogste score!


Jenga: perfect voor heel de familie 

Jenga is een tijdloos spel dat iedereen kent en waarvan iedereen houdt. Bouw een toren van houten blokken en haal om de beurt een blok uit de toren en plaats het bovenop. Maar pas op, want de toren wordt steeds wankeler naarmate er meer blokken worden verwijderd. Het is een spel van concentratie en zenuwslopende spanning - perfect voor zonnige dagen en avonden vol gelach.

Tualoop: werpen was nog nooit zo leuk 

Voor wie van actie houdt, is er Tualoop! Een werpspel dat precisie en snelheid combineert. Gooi de ring en gebruik de stok om de ring te vangen terwijl deze terugkomt. Een leuke en energieke manier om jezelf uit te dagen en tegelijkertijd actief bezig te zijn. Tualoop brengt beweging en competitie samen voor een onvergetelijke speelervaring.


Sticklets: voor jonge ontdekkingsreizigers 

Kinderen (en volwassenen) die houden van spelen in de natuur zijn dol op onze sticklets. Dankzij deze siliconen verbindingsstukken bouw je de leukste constructies met stokken of takken. Wie van jullie kan de mooiste tipi bouwen? 


Sluit de zomervakantie af met één van deze heerlijke vakantiespellen (of allemaal, dat kan natuurlijk ook!) 

Retour au blog