Wat is het perfecte cadeau voor een communie of een lentefeest?

Bij Fairplace krijgen we dikwijls de vraag: "Wat raden jullie aan als cadeau voor een lentefeest of voor een eerste of plechtige communie?". Grootouders, peters en meters willen op zo’n feestdag uiteraard graag verschijnen met een gepast en origineel cadeau.

Wat geef je voor een lentefeest? Wat geef je aan een communicant?

Toen wij zelf onze communie deden (lees: toen de dieren nog niet konden praten), werd deze eerste stap naar volwassenheid bezegeld moet een uurwerk, een echte pen of een nieuwe fiets. Bij Fairplace weten we intussen dat de cadeaus voor een lentefeest of een communie ondertussen veel diverser en origineler zijn.

Mensen zijn op zoek naar iets nieuws, iets avontuurlijks en dikwijls ook zo duurzaam mogelijk om iemand die zijn/haar lentefeest of communie doet blij te maken. Zo is er bijvoorbeeld al een paar jaar bijzonder veel interesse voor groter buitenspeelgoed. Een lentefeest of een communie is dan ook een uitstekende gelegenheid om met de familie en vrienden samen te leggen voor bijvoorbeeld een BERG trampoline.

Buiten spelen? Trampoline springen!

Wie buiten spelen zegt, zegt inderdaad vaak trampoline. Veel kinderen zijn verzot op een trampoline en met onze Berg trampolines zit je qua duurzaamheid en kwaliteit zeker goed. Jaren buitenspeelpret verzekerd met zo’n cadeau voor het lentefeest of de communie. Afhankelijk van de grootte van de tuin kan je kiezen uit de verschillende formaten die we verdelen: de Berg Favorit 430 groen of de Berg Favorit 430 levels. Voor een iets kleinere tuin is er de Berg Champion 380 groen of de Berg Champion 330 groen. Keuze te over dus én gratis levering in heel België.

Een gocart is ook een fantastisch cadeau voor een lentefeest of een communie.

Een echte gocart krijgen is de droom van vele kinderen voor hun lentefeest of communie. Bij Fairplace hebben we Berg gocarts in vele formaten en afwerkingen. De Berg Reppy Rebel, de Berg Reppy Racer en de Berg Reppy Rider vallen steevast in de smaak. En een gocart zorgt voor veel, heel veel buitenspeelpret.

Is je kind eerder een ‘boerenbuitentype’, dan moet je eens kijken naar de John Deere Buddy. Dat is een gocart die geïnspireerd is op John Deere, het iconische merk van tractoren. De Jeep Adventure Pedal Go-kart is er dan weer voor de 4x4 avonturiers. En voor de racers is spe is er de Berg BMW Street Racer, een replica van de originele BMW M-serie.

Klimmen en klauteren in de tuin.

Ben je op zoek naar een meer avontuurlijker cadeau, dan raden wij het buitenspeelgoed van Slackers aan. Slackers maakt speelgoed waarmee je kind een flinke portie avontuur kan beleven. Met de Slackers Ninja avonturenset leer je bijvoorbeeld slingeren zoals een echte Ninja. Deze Slackers Ninja avonturenset bestaat uit een 9 meter lange Ninjaline die je ophangt, 2 gymnastiekringen, 2 trapezes en 2 apenvuisten. Slingeren maar.

Met de Slackers boomklimset bedwing je dan weer elke boom en op de Slackline oefent je kind zijn/haar evenwichtszin tot in de perfectie. Ook als volwassene kan je hier zeker nog pret aan beleven. Een vriend van ons is ondertussen 55 en oefent zijn Slackline kunsten alle dagen, bij weer en wind, in zijn tuin of op reis. 

En dan zijn er uiteraard ook de bouwers onder de kinderen.

Sommige kinderen hebben het niet zo voor grote buitenspeelavonturen. Zij kunnen zich een hele dag binnen bezig houden met de grootste bouwwerken. Ook voor hen hebben wij een origineel cadeau: de Kapla blokken.

En met bouwen, bedoelen we écht bouwen. Je kind begint met eenvoudige stapelwerkjes en voor je het weet, eindig je met de Eiffeltoren of het Colosseum in je huis. Zo goed als alles kan je maken met de bouwsets van Kapla en dat zonder lijm, nagels of schroeven. Super slim bedacht.

Hoeveel geef je eigenlijk als cadeau voor een lentefeest of communie?

We gaven het in het begin van dit blogbericht al aan dat het in vele families een traditie is om samen te leggen voor een groter cadeau voor een lentefeest of een communie. Daarom is het voor ons moeilijk om een bedrag aan te geven voor wat je geeft als peter of meter voor een lentefeest of een communie.

Op onze website www.fairplace.be vind je naast de cadeautips die we hierboven beschreven, voor elk budget en voor elk kind beslist een gepast, origineel en duurzaam cadeau. Speelplezier verzekerd! Daarvoor staan wij garant.
Terug naar blog