Terug naar school met Fairplace

Terug naar school met Fairplace

De zomervakantie is weer voorbij gevlogen en dat betekent dat het alweer tijd is om ons voor te bereiden op een nieuw schooljaar. Huh is dat echt? Ja dat is echt! Bij Fairplace helpen we jou graag met een heerlijke selectie aan educatief en creatief speelgoed dat leren leuk maakt: van kleurrijke wasco's, stapelstenen tot knutselmateriaal. Fairplace heeft het allemaal! 

1. Colourme wasco's en potloden
Laten we kleuren in huidskleur! Het is een woord dat we supervaak gebruiken zonder er eigenlijk over na te denken. Maar wat is dat eigenlijk huidskleur? Want het ene kindje in de klas is perzik en het andere bruin of roze. Met deze kleurpotloden en wasco's tonen we de diversiteit in de wereld aan en zo leer je al van kleins af aan dat iedereen zichzelf mag zijn. En ja je kan je klasgenootje ook helemaal tekenen zoals ze eruit ziet. 2. Crayon Rocks
Deze unieke wascokrijtjes van Crayon Rocks zijn speciaal ontworpen om de juiste pengreep bij kinderen aan te leren dus ideaal om aan het begin van een nieuw schooljaar aan je kind cadeau te doen. Ze zijn gemakkelijk vast te houden en stimuleren een ergonomische schrijfhouding, wat essentieel is voor jonge schoolgaande kinderen die hun schrijfvaardigheden ontwikkelen.

3. OMY viltstiften en waterverf
Creativiteit kent geen grenzen! Met de OMY viltstiften en waterverf kunnen kinderen prachtige kunstwerken maken die hun verbeelding weerspiegelen. Deze hoogwaardige materialen zijn perfect voor kunstprojecten thuis en kunnen ook helpen om belangrijke concepten zoals kleurherkenning en mengen te onderwijzen. Kijk zeker ook eens naar onze OMY kleurplaten? 

4. Makedo
Voor de jonge uitvinders en bouwers in spe hebben we Makedo, een fantastische set waarmee kinderen hun eigen constructies kunnen maken met gerecycleerd materiaal. Deze set stimuleert niet alleen de creativiteit, maar ook het probleemoplossend denken en de technische vaardigheden  waardoor leren pas echt plezant wordt! 5. Green Toys voor in de kleuterklas
Onze collectie Green Toys is ideaal voor kleuters die willen leren terwijl ze spelen. Van vormsorteerders tot gereedschapssets, deze milieuvriendelijke speeltjes zijn ontworpen om essentiële vaardigheden zoals tellen, sorteren en ruimtelijk inzicht te ontwikkelen. Ben jij een kleuterjuf? Wedden dat je scoort met dit speelgoed in je klasje? 

6. Kapla bouwen in de klas
Zeg nooit zomaar bouwspeelgoed tegen Kapla want Kapla is veel meer dan dat! Dit speelgoed moedigt kinderen aan om te experimenteren met balans, structuur en creatie. Het bouwen met Kapla is een geweldige manier om ruimtelijk inzicht te ontwikkelen en urenlang plezier te beleven. Ja, ook in de klas! 

7. En natuurlijk...Stapelstenen voor in de kleuterklas (of zelfs in de lagere school!)
Met onze stapelstenen kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten terwijl ze kleurrijke torens, bruggen en structuren bouwen. Dit speelgoed daagt kinderen uit om te experimenteren met balans en stabiliteit, en het bevordert ook de hand-oogcoördinatie en fijne motoriek. Ideaal als ontspanning tussen de lessen of als onmisbaar speelgoed in de kleuterklas. 

Terug naar blog