De leukste verrassingen voor echte speelpapa’s op Vaderdag

De leukste verrassingen voor echte speelpapa’s op Vaderdag

Komende zondag 9 juni is het Vaderdag. Verras de vader des huizes dit jaar met een cadeautje dat hem blij maakt maar waar hij ook samen met de kinderen van kan genieten!

Want geef toe: papa’s toch ook stiekem grote kinderen, nietwaar? 😊 

1. Bouw samen het Mr Tody piratenschip speelhuis

Papa’s die graag samen met hun kinderen avonturen beleven, kunnen hun hartje ophalen met het Mr Tody piratenschip. Dit kartonnen bouwpakket verandert elke woonkamer of tuin in een heus piratenavontuur. Samen knutselen en daarna op zoek gaan naar verborgen schatten, wat wil je nog meer?

2. Speel samen buiten met Kubb Pro

Voor de competitieve papa’s hebben we de Pro-versie van het werpspel Kubb. Dit spel van rubberhout is perfect voor vaders die graag buiten spelen en hun vaardigheden willen testen. Nodig op vaderdag vrienden en familie uit voor een spannend potje Kubb en wie weet, misschien wordt de papa des huizes wel de kampioen van de bende! 

Noot: we hebben ook een standaardversie van Kubb voor in de achtertuin, een volledige set in een stevige houten kist. Perfect voor een gezellige middag met jullie hele gezin. Eenvoudig te leren en uren speelplezier voor jong en oud. Wedden dat de papa dit de max vindt?

3. Nog meer buitenspelen met de Leeuwentoren en Little Bertha 

Deze twee nieuwe buitenspellen, uitgevonden door een Vlaamse leraar en succesvol gelanceerd door Fairplace, zijn echte aanrader! De Leeuwentoren en Little Bertha zorgen voor eindeloos werp- en mikplezier. Ze zijn inmiddels al honderden keren verkocht, dus wees er snel bij 🔥🔥

 

4. Maak de wetenschapper in je papa los

Voor de nieuwsgierige papa’s die hun kinderen graag iets bijbrengen, zijn de 4M wetenschapssetjes ideaal. Ontdek samen het weer of de geheimen van de planeten met deze leuke en educatieve sets.

 


5. Uren speelplezier met de National Geographic telescoop of walkietalkies

Wat is er nu spannender dan samen met papa de sterrenhemel verkennen met een telescoop of geheime boodschappen doorgeven via walkietalkies? De producten van National Geographic zorgen voor uren speelplezier! 


Wij zijn benieuwd met welk cadeautje jij je papa zult verrassen! Fijne Vaderdag!Terug naar blog