Benieuwd wat je allemaal kan doen met de Pl-ug tentsets?

Benieuwd wat je allemaal kan doen met de Pl-ug tentsets?

De paasvakantie komt er aan en het weer begint om te slaan: het is nog wat fris buiten, maar binnen warmt het achter glas al lekker op. Een leuke periode om de verbeelding van je kinderen naar een hoger niveau te tillen door binnen of in de tuin een tent of een kamp te bouwen. Goed idee? 

In deze blogpost delen we 5 toffe ideeën van wat je kan doen met onze Pl-ug tentsets:


1. Bouw je eigen speelruimte 

De Pl-ug tentsets zijn ontworpen om kinderen zelfstandig hun eigen speelruimtes te bouwen. Met behulp van stoffen en klemmen kunnen ze hun eigen tenten bouwen in verschillende vormen en maten.
Of het nu een prinsessenkasteel, een geheime schuilplaats of een supercool ruimteschip is, de enige beperking is hun verbeelding. Dankzij de Pl-ug tentset wordt hun probleemoplossend vermogen en ruimtelijk inzicht gestimuleerd, wedden we? 


2. Maak een magische speelplaats

Kinderen zijn dol op magie, en met Pl-ug tentsets kunnen ze hun eigen magische plekje creëren. Ze kunnen lichtslingers, kussens en dekens toevoegen om een betoverende sfeer te creëren. Het nodigt hen uit om sprookjesachtige verhalen te verzinnen, toverspreuken uit te spreken en de helden te worden van hun eigen verhalen.

 

3. Zorg voor hun eigen plekje

Een Pl-ug tent kan ook dienen als een rustige ruimte voor kinderen om zich even helemaal alleen veilig terug te trekken en te ontspannen. Met de kleinste Basic-set maak je al een leuk plekje waar ze kunnen lezen, dagdromen of gewoon even helemaal zen zijn. Of lekker tegen de hond aan liggen, of die poes eindeloos zitten strelen. Heerlijk toch? 

 

4. Cinema @ home

De Pl-ug tentsets zijn ook ideaal om je eigen homecinema te bouwen. Schuif de zetels en stoelen aan de kant, haal enkele matrassen of slaapzakken naar beneden. Bouw er een tent over zodat je de gezelligste (en kleinste) cinema ter wereld bouwt. Installeer de TV of een ander scherm en stem voor de film van de dag. Maak een emmer popcorn en begin aan je filmmarathon. Een ideale activiteit tijdens regenachtige dagen!

 

5. Klaar voor buitenavonturen

De Pl-ug tentsets kunnen ook buiten gebruikt worden, bijvoorbeeld in de tuin of op de camping. Ze zijn licht en gemakkelijk op te zetten, waardoor je kind zijn eigen coole buitenkamp bouwt. Met de haringen uit de Extra-set of de stokken van se Super-set maakt hij/zij een plekje helemaal voor zichzelf! Enkele leuke foto's nemen en je houdt er de leukste herinneringen aan over. 


De Pl-ug tentsets voor kinderen zijn veel meer dan alleen wat stokken en klemmen. Ze openen fantastische werelden die kinderen kunnen creëren. Met deze tentsets kunnen ze bouwen, ontdekken, spelen, leren en hun eigen avonturen beleven. Dus, als je de verbeeldingskracht van een kind wilt zien ontbranden, geef ze dan de magie van een Pl-ug tentset en zie hoe ze zichzelf onderdompelen in hun eigen fantasierijke wereld. Blijft een topper van formaat, al zeggen we het zelf! 

Terug naar blog