4 tips om buiten te spelen in de herfst met ons buitenspeelgoed

4 tips om buiten te spelen in de herfst met ons buitenspeelgoed

De herfst is aangebroken en dat betekent dat het buiten weer prachtig is met al die kleurrijke bladeren! Het is de perfecte tijd om je kinderen een shot onder hun kont te geven en samen eropuit te trekken om te genieten van de natuur. 

In deze blog delen we 4 superleuke tips om buiten te spelen in de herfst met ons buitenspeelgoed, zoals Terra Kids van Haba, de meeneemschommel, bouwset nestkastje, gocarts en steps. Dus haal je kinderen uit hun luie zetel, trek hun laarzen aan en ga samen op avontuur in de herfst!


Ontdek de natuur met Terra Kids van Haba


Met de buitenspeelcollectie Terra Kids van Haba kunnen kinderen de natuur ontdekken en hun creativiteit de vrije loop laten gaan. Denk aan insectenkijkers, vergrootglazen, survival kits en nog veel meer. Laat je kinderen een herfstwandeling maken en verzamel prachtige bladeren, takjes en andere natuurlijke materialen. Met Terra Kids kunnen ze deze materialen gebruiken om hun eigen kunstwerken en creaties te maken. Laat hun fantasie de vrije loop en zie wat voor moois ze kunnen bedenken!


Neem de meeneemschommel overal mee naartoe:


De meeneemschommel is een must-have voor actieve gezinnen zoals jullie. Deze compacte schommel kan eenvoudig worden opgehangen aan bijvoorbeeld een stevige tak of een schommelrek in een park. Neem hem mee tijdens je herfstuitstapjes naar bossen, parken of zelfs naar de camping. Kinderen kunnen genieten van eindeloos schommelplezier terwijl ze genieten van de frisse herfstlucht.


Bouw een nestkastje


De herfst is het perfecte moment om aandacht te besteden aan de vogels in je omgeving. Met de bouwset nestkastje kunnen kinderen hun eigen vogelhuisje bouwen. Hang het op in de tuin, het park of zelfs op het balkon en creëer een veilige plek voor vogels om te nestelen tijdens de koude wintermaanden. Kinderen kunnen leren over verschillende vogelsoorten en genieten van de vogeltjes die in het nestkastje zullen vliegen. 

Verken de omgeving met onze gocarts, loopfietsen of steps


Ga samen op herfstavontuur en verken de omgeving met een gocart, stop of loopfiets. Een ideale manier om je kroost mee vooruit te krijgen! Je kinderen zullen genieten van het racen door de bladeren, terwijl ze tegelijkertijd hun evenwicht en motorische vaardigheden oefenen. Maak een leuke fietstocht in het bos en geniet ondertussen van de kleurrijke herfst. 


Dus....haal ons buitenspeelgoed tevoorschijn (of bestel het nog snel voor de herfstvakantie!), trek je jas aan en ga samen met je kinderen op ontdekking in de herfst. 

Terug naar blog