hallo@fairplace.be

Sorry (en zo)

€17,95 €15,26
Die arme jongen. Marcus. Zijn mama is boos op hem. Omdat hij één piepklein stukje taart heeft gegeten. Daar kan hij niks aan doen. Omdat hij een beetje vuil is. Daar kan hij niks aan doen. Omdat hij "stomme mama" heeft gezegd. Daar kan hij... Wat kan
Op voorraad
Levertijd: Binnen de 2 werkdagen
  • Sorry (en zo) is het verhaal van Marcus. De mama van Marcus is boos op hem. Dat vindt Marcus heel erg. Oké, hij heeft wat van de taart gesnoept en hij ziet er ook een beetje vuil uit, maar daar zijn goede redenen voor. Vindt Marcus zelf. Maar wat hij ook te berde brengt, mama is en blijft niet te vermurwen. Omdat mama hem stuurs haar rug blijft toekeren, beseft het joch dat zijn mooie praatjes niet aanslaan. Totdat hij dat ene, o zo moeilijke, woordje laat vallen.
  • Een origineel verhaal waarbij de hevig verontwaardigde moeder consequent met haar rug naar Marcus is getekend op de linkerpagina, wachtend op het sorry-woord. Op de rechterpagina is Marcus druk in de weer zijn schuld te verdoezelen en te verzachten, inclusief allerlei grappige, want doorzichtige pogingen om mama te paaien.
  • De rechterpagina's zijn afwisselend volledig geïllustreerd of geheel wit gebleven op de kleine Marcus na. Soms staan meerdere Marcussen op een rij in diverse schuldbewuste houdingen. Mooi gedaan!
  • Een prentenboek voor kids vanaf 4 jaar.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Retour
Retour
Niet tevreden met je aankoop? Stuur het gewoon naar ons terug.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »