• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Acties

1: Lanceringsactie

 

2: Welkomactie

 

3: Ons eerste eigen product!

Lanceringsactie van de nieuwe Fairplace-webshop: gedurende de hele maand oktober 2017 géén verzendkosten op je bestelling! Je hoeft geen kortingcode in te voegen, de verzendkosten vallen automatisch weg bij je bestelling! Geniet ervan ...
 
Scholen en initiatieven voor buitenschoolse opvang krijgen de kans om in oktober 2017 een bestelling te plaatsen in onze nieuwe webshop. Dit met een welkomstkorting van 10% op alles! Ze kregen daarvoor een code doorgemaild. Ben je hiervoor ook kandidaat, stuur ons een mailtje. 
 
Het was altijd al onze intentie om zelf speelgoed te maken, en nu is het zover! In samenwerking met het Gentse atelier De Biotoop hebben we een waterspeeltafel gemaakt, met een rolluik om af te dekken. Alle info op onze Facebookpagina, en de watertafel komt binnenkort op de webshop!

4: Schrijf een review! 

 

5: Dag van de Webshop: 3-5 november

 

6: Spelen = avonturen beleven!

Bij de lancering van de nieuwe webshop (begin oktober) vroegen je via Facebook om  om een review te schrijven over een product dat je in huis hebt of cadeau gegeven hebt. De actie is inmiddels afgesloten en de giveaway (een Pluï regenwolk is onderweg naar Tine in Antwerpen), maar een leuke review is nog steeds welkom via de productpagina's. Opgelet: het duurt altijd wel enkele uren voor de review verschijnt! 

 

 

 

 

Op 3, 4 en 5 november nemen we voor de 2e keer deel aan de Dag van de Webshop, een nationaal evenement om het online shoppen in de kijker te zetten. Meer dan 100 webshops nemen er aan deel, met acties en kortingen. Wij geven die drie dagen uitzonderlijk 15% korting op àlles uit de webshop! Meer info op www.dagvandewebshop.be

 

 

 

 

 

 

De gehele maand november zetten we het 'echte' spelen in de kijker: kampen bouwen, buiten spelen, fantasiespel, ed. We geven ook 10% korting in de gehele categorie 'avonturen beleven'!

 

 

 

 

 

 

 

7

 

8

 

9