[email protected]

Acties

We bestaan 5 jaar! Mega win-actie voor meer dan €1000 speelgoed!

 

  De Fairplace watertafel

 

Exact vijf jaar geleden ging onze speelgoed-webshop online. Mooie aanleiding voor een mega-win-actie met meer dan €1000 speelgoed te winnen. De dubbele hoofdprijs is een Wobbel en deze Wishbone Cruise.  

De volledige actie staat bij de nieuwsberichten.

Hoe gaat het: koop tussen 13 november en 31 december Fairplace-speelgoed in onze webshop, op een beurs of in een Fairplace-verdeelpunt. Post je comment daarover op Facebook in de wedstrijd-post bovenaan, met je antwoord op de schiftingsvraag: 'hoeveel Playmobil-ventjes sluiten we in onze armen op de foto hieronder?'

Op 31/12 trekken we per shop een winnaar!   

 
 
 

Van bij de start van Fairplace was onze droom om ook zelf speelgoed te ontwerpen en te (laten) maken. Deze zomer was het zover: we lanceerden onze watertafel, het eerste eigen Fairplace-product!

Een stevige waterspeeltafel in geïmpregneerd hout, met een kunststof waterbak en aangepast (luchtdoorlatend) deksel. Geschikt voor water, maar ook om te spelen in maïs, kurken, noten, enz. ...

De tafel staat nog even aan lanceringsprijs: gebruik de code WATERTAFEL in het winkelmandje en je krijgt hem aan €149. Dat is maar liefst €31 korting op de officiële prijs!

Fairplace watertafel

 

 

Schrijf een review en win €20!

 

Cadeautjes op Facebook

 

Heb je Fairplace-speelgoed in huis, en ben je (en je kinderen) er gelukkig mee? Breng andere ouders op goeie gedachten en schrijf een review bij het artikel in kwestie! Bij elke 20e review geven we een waardebon van €20 weg! 

Opgelet: het duurt altijd wel enkele uren voor de review verschijnt. 

 

 

 

 

Fairplace is heel actief op social media: we hebben een trouwe fanbase op Facebook en een groeiende schare Instagram-fans. Bij het halen van elk honderdtal likers op Facebook geven we een stuk Fairplace-speelgoed weg! Check vlug hoever we vandaag zitten, misschien hangt er wel een cadeautje in de lucht! 

 

 

 

 

 

 


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »