• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over Fairplace

Fairplace werd in 2013 opgericht door 2 vrienden met een pak ervaring in de jeugdsector: Yves Vercruysse en Christophe Toye. Beiden vader van 3 kinderen (niet dezelfde!). Ooit oprichters van een groothandel in speelgoed en spelmateriaal voor speelpleinen en kinderopvang. Allebei verslingerd aan digitale communicatie, met een drive voor MVO (ofte maatschappelijk verantwoord ondernemen). En het hart voor kinderspel nog steeds op de juiste plaats!

Deze webshop vol duurzaam speelgoed zat er dus aan te komen. Fairplace is de naam van de webshop, en intussen ligt ons speelgoed ook op tientallen plaatsen in Vlaanderen. Vandaaruit gaan we de wereld veroveren, want we zijn en blijven idealisten: "let's make this world a fair place ..."

Noem ons aanbod gerust 'speelgoed met méérwaarde'. Want in de speelgoedsector is er nog véél ruimte voor verbetering qua ecologie en duurzaamheid: stevigheid, verpakkingen, arbeidsomstandigheden, ... Er is nog werk aan de winkel!

Intussen zijn we ook actief in Nederland via www.fairplace.nl en geregeld kan je ons zien op een weekendbeurs (Petit Bazaar, De Vitrine, Karamblas, ...). Ons speelgoed ligt ook bij meer dan 25 verdeelpunten, zoals de Scoopstore van Antwerpen, Mechelen en Maastricht, en we doen graag mee aan pop-up-initiatieven. Intussen gingen reeds meer dan 15 000 stuks speelgoed de deur uit, en we zijn trots op onze merken zoals Green Toys, Plan Toys, Quut en Wishbone.

Kortom: bij Fairplace vind je speelgoed voor leuk en duurzaam speelplezier! 

Ideeën vind je volop op onze Facebook-pagina(een aanrader!) - en Pinterest-pagina. Sinds kort ook op een kleurrijke Instagram-feed.

Heb je vragen over onze aanpak, tips voor duurzaam speelgoed, bemerkingen over de speelwaarde of duurzaamheid, laat het ons weten via het contactformulier.