[email protected]

Tegenwoordig heet iedereen Sorry

€18,50
Bianca is een meisje met een gebruiksaanwijzing, vindt haar moeder, die al genoeg te stellen heeft met zorgenkind Alan, Bianca's broertje. Bianca is onhandelbaar. Dat zegt haar vader. Bianca is merkwaardig, zegt Billie King, Bianca's favoriete actrice.
Op voorraad
Levertijd: Binnen de 2 werkdagen
  • Bianca is een meisje dat door haar omgeving als "onhandelbaar' wordt bestempeld. Zij woont samen met haar broertje Alan bij haar moeder. Vader is met een nieuwe liefde vertrokken en geeft aan dat Bianca niet zo welkom is. Omdat Alan hartproblemen heeft, krijgt hij veel aandacht van hun moeder. Bianca verstopt zich zowel letterlijk als figuurlijk. Totdat een door Bianca bewonderde soapactrice de moeder blijkt te zijn van Alans vriendje. De actrice komt op bezoek en zorgt door haar opmerkingen tot zelfinzicht bij Bianca.
  • De (ultrakorte) hoofdstukken zijn in de ik-vorm geschreven vanuit Bianca. Het zijn observaties van de omgeving, en gedachten en gevoelens gedurende één dag. De schaarse dialogen bestaan uit een paar korte zinnen. De schrijfstijl zorgt ervoor dat de betrokkenheid bij Bianca's onzekerheden en beslissingen groot is.
  • Bart Moeyaert is een topauteur die de bekroningen aan elkaar rijgt. Recent nog werd hij bekroond met de 'Nobelprijs voor jeugdliteratuur', de Astrid Lindgren Memorial Award 2019.
  • Een bijzonder verhaal voor kinderen vanaf ca. 12 jaar.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Retour
Retour
Niet tevreden met je aankoop? Stuur het gewoon naar ons terug.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »