[email protected]

Een bestelling bij Fairplace wordt ten laatste op de dag na jouw bestelling klaargemaakt en door onze verzendpartner Webship verstuurd. Afhankelijk van de vervoerder wordt er een track&trace-code bezorgd aan de klant. Wij garanderen een eerste aanbieding van je pakket binnen de twee werkdagen (meestal zelfs al de volgende werkdag). Ben je op dat moment niet thuis, dan wordt een boodschap nagelaten met daarop waar en wanneer je het pakketje kan afhalen.

Fairplace kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen opgelopen bij de verzending door Webship. Overeenkomstig de Wet van 6/4/2010 bedraagt de maximale levertijd dertig dagen, tenzij anders overeengekomen.

Het kan dat een aankoop tegenvalt en dat je het pakket wil terugsturen. Geen probleem, dat is jouw wettelijk recht en ook onze garantie: stuur het pakketje binnen de 14 dagen terug in een kartonnen doos, en wij betalen zonder verdere vragen de aankoop terug. Opgelet: verwittig ons per mail op [email protected] (binnen de 14 dagen) dat je van de aankoop afziet, en frankeer je zending voldoende (kosten daarvoor zijn wettelijk gezien voor rekening van de koper).

Verpak het speelgoed aub stevig en stuur alles ongeschonden terug. Zo kunnen we er nog andere kinderen blij mee maken!


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »