[email protected]

Partnerships

Fairplace is blije en trotse partner van deze initiatieven: 

logo Yongo

Yongo

Met Yongo bouw je aan een startkapitaal voor je kind en leert je kind met geld omgaan. Je kan familie en vrienden vragen om voor duurzame cadeaus samen te leggen en je kind leren dat dure zaken tijd en geduld vergen. Die ervaring zal je kind later nog goed kunnen gebruiken wanneer het zijn startkapitaal ontvangt. Fairplace werkt samen met Yongo en zorgt ervoor dat een deeltje van je aankoopbedrag opzij wordt gezet voor je kind, voor een groter cadeau zoals een trampoline, een gocart of een eco-bouwpakket. Zo zijn je aankopen nog duurzamer! Surf naar www.yongo.be, check de voordelen en ontdek Yongo!

Cera
Cera  is de grootste coöperatie van België. 400.000 vennoten willen door de krachten te bundelen samen investeren in welvaart en welzijn. Cera investeert in armoedebestrijding, coöperatief ondernemen, kunst en cultuur, land- en tuinbouw en zorg in de samenleving. 
Ben je vennoot bij Cera, dan kan je via de voordeelacties  genieten van exclusieve kortingen bij Fairplace. 
Cera en Fairplace delen dezelfde waarden rond duurzaamheid en vandaar was de samenwerking dan ook een evidentie. 
logo pluspas
 
PlusPas
PlusPas is een voordeelplatform met kortingen en aanbiedingen voor personeelsleden van vooral overheidsdiensten en gemeentebesturen. Als je werkgever bij PlusPas aangesloten is, dan ontvang je bij indiensttreding automatisch een lidkaart en kan je gebruik maken van de voordelen van PlusPas.
PlusPas is gecharmeerd door ons aanbod aan duurzaam speelgoed en daarom mogen wij ons speelgoed op dit platform aanbieden. Duurzaamheid is immers een hot item voor de overheid, en ook voor hun medewerkers. Zij bestellen via PlusPas waardebonnen voor Fairplace en met deze bonnen kun je uit de hele webshop bestellen met een leuke korting. Alle info op www.pluspas.be.
logo lerarenkaart
Lerarenkaart
Het onderwijsmagazine Klasse geeft naast allerlei nieuwsbrieven ook de Lerarenkaart uit. Die biedt meer dan 1000 voordelen aan onderwijzend personeel.
 
Fairplace is enthousiaste partner van de Lerarenkaart en stimuleert daarmee de aandacht voor duurzaamheid in de klas. Wie inlogt en bestelt via de Lerarenkaart, ontvangt een extra korting op een bestelling bij Fairplace. Meer info via de website van Klasse