[email protected]

Natuur(lijk) Spelen

€26,50
Dit praktijkboek geeft creatieve interieurideeën en speltips met ‘echte’ natuurlijke materialen voor zowel binnen als buiten, voor baby's en peuters.
In backorder
Artikelnummer: 9789464070996
Levertijd: Levertermijn op aanvraag
  • Natuur(lijk) spelen is een boek van Mieke Vandromme, auteur en oprichtster van Ons (T)Huis, een kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0 tot 3 jaar in Kortrijk. Mieke houdt van geborgenheid voor kinderen, maar evengoed van creativiteit en veiligheid.
  • ‘Natuur(lijk) spelen’ gaat terug naar de basis van wat spelen is: iets wat kinderen spontaan doen, iets wat ze niet kunnen laten, iets wat in hun natuur zit. Want spelen is een basisbehoefte net zoals eten, drinken en slapen. Door te spelen ervaren baby’s en peuters hun omgeving en gaan ze op ontdekking.
  • Het boek geeft creatieve interieurideeën en speltips met ‘echte’ natuurlijke materialen voor zowel binnen als buiten. Stap voor stap krijg je als ouder of spelbegeleider suggesties om mee op weg te gaan naar een natuurlijke speelomgeving. Een ontdekplek die telkens anders is door de beleving van de kinderen, hun evolutie van baby tot kleuter, de impulsen van leeftijdsgenootjes, de wisseling van de seizoenen en de aangereikte materialen. 
  • Een boek voor volwassenen, maar om ideeën te delen met de kinderen.
  • Gespeeld, getest en goedgekeurd door de kindjes van onthaalouder Mieke. 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Retour
Retour
Niet tevreden met je aankoop? Stuur het gewoon naar ons terug.