[email protected]

Het geheim van de malamander

€15,99
De schrijver van het boek, Thomas Taylor, vraagt me of ik wel wil verderlezen. Of dit boek wel iets voor mij zal zijn. Uiteraard ben ik in voor avontuur. Uiteraard spring ik met mijn volle inleving en verbeelding in Het geheim van de malamander.
Op voorraad
Levertijd: Binnen de 2 werkdagen
  • Herbert Citroen is gevonden voorwerper in Het Grand Hotel Nautilus. Hij probeert voorwerpen terug bij de eigenaar te brengen. In zo een groot en oud hotel is het heel normaal dat gasten spullen achterlaten. Dan is het Herberts taak om de eigenaars te contacteren en die te herenigen met hun achtergelaten voorwerpen. Wanneer na 100 jaar de rechtmatige eigenaar zijn spullen niet is komen ophalen, dan mag Herbie die houden.
  • Lady Kraken is de baas van het hotel. Zij zwaait de scepter vanuit haar hotelkamer. Ze komt amper naar buiten. Toch is ze van al het reilen en zeilen op de hoogte. De cameraluna stelt Lady Kraken in staat om alles te aanschouwen wat er in Owee aan zee gebeurt.
  • Een boek vol geheimzinnige wendingen, met korte hoofdstukken. Ideaal ook om voor te lezen.
  • Geschikt voor lezers vanaf 8 jaar.
  • 304 bladzijden dik.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Retour
Retour
Niet tevreden met je aankoop? Stuur het gewoon naar ons terug.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »