[email protected]

De waanzinnige boomhut met 130 verdiepingen

€15,99
Andy en Terry hebben weer dertien verdiepingen toegevoegd aan hun boomhut en die is nu nog waanzinniger! Er is een zeepbellenblazer, een GRIJPINATOR, een tijdverspilverdieping en een wc-papierfabriek.
Op voorraad
Levertijd: Binnen de 2 werkdagen
  • Aan de boomhut werden weer 13 verdiepingen extra toegevoegd. Het boek start dan ook meteen met de voorstelling van een zeepbellenblazer, grijpinator, tijdverspilverdieping, wc-papierfabriek (want je kunt nooit teveel wc-papier hebben…), ...
  • Nog voordat Andy wil beginnen schrijven, loopt het al mis. Een superirritante vlieg dreigt daar namelijk een stokje voor te steken...met alle hilarische reacties van Andy en Terry als gevolg. Wanneer het dan na een hele resem avonturen wel lukt, wordt hun boomhut plots ontvoerd door een gigantische, vliegende oogbol. Ze besluiten op intergalactisch ruimteavontuur te gaan, wat zeker en vast heel wat nieuwe ideeën oplevert voor hun nieuwe boek, dat beslist ‘buitenaards’ goed zal zijn.
  • Tijdens dit avontuur komen uiteraard veel nieuwe verdiepingen uitgebreid aan bod en passeren er heel wat interessante figuren zoals Mary Lollypoppins, de postbode, veel oogbollen, de moeraspad, aliens en nog veel meer fantastische figuren.
  • 321 bladzijden dik.
  • Voor kinderen vanaf 8 jaar.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Retour
Retour
Niet tevreden met je aankoop? Stuur het gewoon naar ons terug.