[email protected]
Hoe zet ik mijn BERG trampoline op?

Hoe zet ik mijn BERG trampoline op?

BERG trampolines zijn eenvoudig om op te zetten. Je kan dit werkje zeker in je ééntje klaren bij de standaard modellen. Voor het opzetten van de grotere trampolines vraag je best wat extra hulp. Voor de Inground en Flatground trampolines uiteraard ook want die moet je ingraven. Ieder pakket bevat een duidelijke handleiding.

Onderstaande video geeft een duidelijk beeld van de stappen die je neemt om het springplezier waar te maken.

Een (gewone) BERG trampoline zet je simpel in elkaar.

Nog een extra tip voor je aan de slag gaat. De Regular trampolines van BERG, met een onderstel, bouw je het gemakkelijkst op door eerst alle onderdelen uit de verpakking te halen en mooi open te leggen. Zo hou je het overzicht. De onderdelen van het frame passen mooi in elkaar. Je zet ze extra vast met de beveiligingspinnen. Deze beveiligingspinnen zorgen voor extra veiligheid.

Een BERG inground of BERG flatground trampoline ingraven?

Als je je BERG trampoline gaat ingraven, kiest je eerst de plaats uit in je tuin waar je de trampoline wilt ingraven. Hou zeker voldoende afstand tot andere obstakels in de tuin zodat jullie veilig kunnen springen. De norm is minimum 1 meter afstand tot andere zaken. Uiteraard is 2 meter afstand nog beter. Vervolgens meet je de oppervlakte die nodig is uit. Hiertoe zit er bij iedere Berg inground of flatground trampoline een meetlint.

Als de oppervlakte uitgemeten is, dan kan je beginnen graven. Je graaft het beste in een komvorm. De vereiste diepte staat aangegeven in de handleiding van jouw trampoline. Het uitgraven is wel wat werk, maar het is zeker de moeite waard, want het garandeert jarenlang springplezier. Eens je gegraven hebt, dan kan je beginnen met de montage van het frame van de eigenlijke trampoline, zoals omschreven in de handleiding.

Onderstaande video toont je hoe je een Berg Inground Trampoline monteert.

 

En deze video toont je hoe je een Berg Flatground trampoline monteert: