[email protected]
Hoe kan je een BERG trampoline vastzetten?

Hoe kan je een BERG trampoline vastzetten?

Je doet er sowieso goed aan je BERG trampoline stevig vast te zetten. Wanneer het stevig waait of stormt, blijft jullie BERG trampoline in je eigen tuin staan en verhuist die niet ongewild naar die van de buren. Een BERG inground trampoline en BERG flatground trampoline hoef je natuurlijk niet vast te zetten: doordat die ingegraven zijn in het gazon, zitten ze al voldoende vast.

Tip 1: er bestaat een specifieke BERG ankerset voor je trampoline

Een BERG trampoline ankerset verhindert het wegwaaien van jullie BERG trampoline. Deze BERG trampoline ankerset bestaat uit 4 ankers en 4 riemen. De ankers zijn spiraalvormig. Je kan ze makkelijk in de grond draaien en ze blijven stevig vastzitten. Eens je de BERG ankers in de grond gedraaid hebt, leg je de riemen over het trampoline-frame en haal je ze door het oog van het anker. Met de simpele sluiting span je de riemen stevig op, zodat je favoriete BERG trampoline geen kant meer op kan. Ook als jullie trampoline niet van het merk BERG is, kan je de ankerset bruikbaar.

Tip 2: opletten met andere manieren om je BERG trampoline vast te zetten!

Op social media zie je allerlei constructies met linten, gewichten, stenen om je trampoline vast te zetten. Weet dat deze middelen niet zo effectief zijn als een ankerset. Die ingrepen kunnen zelfs schade toebrengen aan je trampoline en dat heb je niet met de BERG ankerset.

Tip 3: bewaar een veilige afstand tussen je BERG trampoline en andere zaken 

Als je trampoline niet verankerd is omdat ze bijvoorbeeld op een tegelvloer staat, dan zorg je er best voor dat er voldoende vrije ruimte is tussen de trampoline en wat er in de omgeving staat. In de eerste plaats verzeker je zo de veiligheid van de springers. Maar je zorgt er ook voor dat je BERG trampoline, mocht ze toch wat verschuiven door bijvoorbeeld de wind, geen schade kan aanrichten. Voorzie op zijn minst 1 meter afstand tussen een obstakel (een muur, een plant, een tuinhuis, …) en je BERG trampoline.

Tip 4: bij Fairplace kan je alle wisselstukken voor je BERG trampoline bestellen

Indien er toch schade is aan je BERG trampoline, dan kan je bij Fairplace alle onderdelen bestellen:

Opgelet: staat een BERG onderdeel niet op onze webshop of is die uit voorraad (dus ook afdekkegels, elastieken, ed)? Dan kan je ons een mailtje sturen en we laten je weten hoe we dit kunnen oplossen. Als Belgische online-dealer van BERG Toys hebben wij immers toegang tot alle service van het merk.

Reken maar op ons om je BERG trampoline tiptop in orde te houden!