[email protected]
Fairplace wordt verdeler van BERG Toys voor Vlaanderen

Fairplace wordt verdeler van BERG Toys voor Vlaanderen

Ons jaar 2019 begon met een leuk telefoontje: het Nederlandse BERG Toys aan de lijn. Met de vraag of we verdeler willen worden van hun (nieuwe) loopfietsjes en van de (wereldberoemde) stevige gocarts? Super tof, want niet iedereen valt die eer te beurt.

BERG kennen we inmiddels al meer dan 25 jaar: we ontmoetten hen voor het eerst in onze speelpleintijd en hebben toen tientallen gocarts verkocht (via de toenmalige samenaankoop voor Vlaamse speelpleinwerkingen). Ook op vandaag zijn we blijkbaar nog ambassadeurs voor BERG: Christophe heeft al 10 jaar een BERG-trampoline in de tuin en op Yves' vroegere speelplein rijden de gocarts nog altijd rond...

We gaven dus een unaniem 'ja' als antwoord, en intussen is het contract getekend. Wat betekent dit concreet? Wel: je kan in onze webshop de nieuwe GO² loopfietsjes (omvormbaar tot echte vierwielers mét pedalen) kopen, in primeur voor Vlaanderen.

Berg GO2 pink

Daarnaast starten we ook met een selectie van een tiental gocarts: de Buzzy, de Buddy, de Choppy, de Rally, enz. Ook de bekende en super-stevige bolderkar zit in ons assortiment, zowel in de L als de XL-uitvoering. Bovendien met garantie, en een na-service voor herstellingen en reserve-onderdelen.

 

 

Daarbovenop mogen we deze voertuigen ook als verdeler aanbieden aan winkels en andere webshops in Vlaanderen. Leuk, en de komende weken mag je nog wat leuke acties van ons verwachten. Geef ons gerust een seintje bij interesse!Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »