[email protected]
Fairplace is verdeler van BERG Toys voor Vlaanderen

Fairplace is verdeler van BERG Toys voor Vlaanderen

Ons jaar 2019 begon met een leuk telefoontje: het Nederlandse BERG Toys aan de lijn. Met de vraag of we verdeler willen worden van hun stevige gocarts en overbekende trampolines? Super nieuws, want niet iedereen valt die eer te beurt.

BERG kennen we inmiddels al meer dan 25 jaar: we ontmoetten hen voor het eerst in onze speelpleintijd en hebben toen de gocarts uitvoerig getest.

We gaven dus een unaniem 'ja' als antwoord, en intussen is het contract getekend. Wat betekent dit concreet? Wel: je kan in onze webshop de nieuwe GO² loopfietsjes (omvormbaar tot echte vierwielers mét pedalen) kopen, in primeur voor Vlaanderen.

Berg GO2 pink 

Daarnaast starten we ook met een selectie van een tiental gocarts: de Buzzy, de Buddy, de Rally, enz. Ook de bekende en super-stevige bolderkar zit in ons assortiment, zowel in de L als de XL-uitvoering. Alles met garantie, en na-verkoop-service voor herstellingen en onderdelen.

 

 

En helemaal goed zit je met de trampolines van Berg. Wij hebben alle formaten (startend vanaf diameter 200cm tot 520cm), vormen en kleuren. Je kiest bij ons uit een opbouwtrampoline (Regular), inbouwtrampoline (Inground) of een trampoline die helemaal gelijk komt met het maaiveld (Flatground).