[email protected]
De Wishbone loopfietsen zijn ontworpen om minimaal 7 keer doorgegeven te worden.

De Wishbone loopfietsen zijn ontworpen om minimaal 7 keer doorgegeven te worden.

De houten loopfiets van Wishbone groeit mee in 1, 2, 3.

De houten loopfietsen van Wishbone kan je in grote stappen laten meegroeien met je kind. Deze houten loopfietsen hebben namelijk het grote voordeel dat je het houten kader kan omdraaien. Je begint met de kromming naar beneden. En wanneer je kind gegroeid is, kan je het kaderstuk omdraaien zodat je kind vanzelf hoger komt te zitten. Tussendoor kan je de zadelhoogte ook gemakkelijk aanpassen in kleinere stapjes. Wil je al heel vroeg starten, dan kan je voor de Wishbone loopfiets een 2e achterwiel en een langere as kopen waarmee je de loopfiets omvormt tot een driewieler

Deze houten loopfietsen van Wishbone zijn super duurzaam.  

Wishbone kiest voor zijn loopfietsen bewust voor een houten kader. Hout is een natuurlijke hernieuwbare grondstof, die lang meegaat en sowieso ook mooi is. De wielen, het zadel en de handvaten zijn dan weer gemaakt van gerecycleerd plastic. Die wordt gewonnen uit de rug van tapijten. 

Alle onderdelen van de Wishbone loopfietsen zijn ook als wisselstuk verkrijgbaar bij Fairplace. Met een simpel mailtje helpen we graag je verder. Dus mocht je ergens een accidentje gehad hebben, geen erg: je Wishbone loopfiets is te herstellen. Wij kunnen letterlijk elke bout vervangen. Ook dit draagt bij tot de garantie op duurzaamheid en blijvend fietsplezier.

Op stap met de loopfiets van 1,5 tot 5 jaar

De Wishbone loopfiets kan je kopen als een normale loopfiets. Maar je kan dus ook gaan voor de Wishone 3-in-1 versie. Door een derde wiel en een langere achteras toe te voegen, zijn deze loopfietsen al bruikbaar door de allerkleinsten. Met het dubbele achterwiel rijdt je kind stabiel. De enige voorwaarde voor het veilig gebruik is dat je uk met zijn voetjes aan de grond kan. Vanaf ongeveer anderhalf jaar kan dat meestal.

Je Wishbone loopfiets kan je ook pimpen.

Wil je je loopfiets personaliseren, dan kan je kiezen uit de verschillende kleuren van de Wishbone zadelhoes en Wishbone handvaten. Je kan ook nog kiezen voor een heus naambordje en een bel. En er zijn zelfs de Wishbone fietspet en de Wishbone koerstruien voor kinderen. 

Voor wie nog wat anders wil, er is ook nog de Wishbone Cruise. Een hippe loopfiets voor de coolste kids onder ons. 

Gemakkelijk in elkaar te steken! 

Bij iedere Wisbhone loopfiets zit een duidelijke handleiding. Ingewikkeld is het echt niet. Alles wordt stap voor stap uitgelegd.

In de video hieronder toont de ontwerper alvast zelf ook hoe simpel het is. Eerst wordt een 3-in-1 gemonteerd, en nadien wordt de lange achteras vervangen door een normale achteras voor een 2-in-1 versie.

 

Fairplace is trotse verdeler van Wishbone.

We hadden het geluk de ontwerper, Rich, al meerdere keren persoonlijk te kunnen ontmoeten. Deze Nieuw-Zeelander bedacht de Wishbone bike voor zijn zoontje. Het ontwerp werd zo’n succes dat er ondertussen dus een hele lijn loopfietsen ontstaan is. We waren altijd al gecharmeerd door het verhaal van Rich, maar ook door de lange levensduur van de Wishbones en hun duurzaamheid.

Bij Fairplace zijn we dan ook 100% trotse verdeler van de Wishbone bikes en alle accessoires.

Je kan ze vinden in onze webshop.