[email protected]
De Berg Buzzy BSX, de perfecte eerste gocart voor kinderen vanaf 2 jaar.

De Berg Buzzy BSX, de perfecte eerste gocart voor kinderen vanaf 2 jaar.

Gocarts zijn zeer aantrekkelijk voor kinderen. Welk kind droomt er niet van om er mee rond te rijden? De aankoop van een Berg Buzzy BSX is zeker het overwegen waard. Deze gocart is namelijk al geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Zo vormt hij meteen de perfecte tegenhanger voor een gewone driewieler. En bovendien heeft hij de look van een stevige racer.

Wat maakt een Buzzy BSX zo bijzonder?

De Buzzy reeks van Berg Toys is de perfecte starter als gocart. Het voordeel van deze gocart is dat dit een bijzonder stabiel voertuig is. De 4 wielen staan in zowat alle omstandigheden stevig op de grond, zodat je kind de voeten altijd op de trappers kan houden. De schommelas vooraan zorgt ervoor dat hindernissen op het terrein vlot genomen kunnen worden. 

 

 

Met de EVA-banden kan je buiten én binnen rijden.

Met deze Berg gocart kan je zowel buiten als binnen rijden. De rubberen EVA (vinyl)-banden zijn zacht en robuust terzelfdertijd. Ze laten binnen geen sporen na en ze kunnen buiten tegen een stootje. Bovendien kan je met dit soort banden niet lek rijden! Zo blijft het speelplezier altijd gegarandeerd.

Veiligheid voor alles bij Berg gocarts.

Door de speciale overbrenging van de Berg gocarts kan je kind zowel vooruit als achteruit rijden, remmen als met een torpedo en uitbollen (lozen). De voetjes kunnen niet vast komen te zitten. 

De aandrijving zit veilig weggeborgen in een stevig kunststof omhulsel, zodat er ook hier geen handen of voeten tussen de tandwielen kunnen sukkelen. Safety first bij Berg.

De Buzzy BSX groeit mee met je kind.

Kinderen kunnen al met een Buzzy BSX rijden vanaf de leeftijd van 2 jaar. Doordat het zadel verstelbaar is, kunnen grotere kinderen er uiteraard ook nog mee uit de voeten. Je kan zelfs het stuur in de hoogte verstellen, zodat je lang genot hebt van je aankoop. Reken maar dat je kind tot zijn/haar 5 jaar met deze Buzzy BSX uit de voeten kan.

Berg gocarts, gemaakt om lang mee te gaan.

Het stevig frame van de Berg gocarts LINK is gemaakt om lang mee te gaan. Je krijgt er hoe dan ook 2 jaar garantie op. Mocht er dan toch iets kapot gaan, geen probleem. Fairplace heeft toegang tot het magazijn van Berg Toys en kan alle onderdelen apart bestellen. Stuur ons gewoon een mailtje, via [email protected] en we helpen je zeker verder. Het is handig dat je aan je mail een foto toevoegt van de zilveren sticker onderaan het frame van je gocart met daarop het artikelnummer en het batchnummer. Zo weten wij snel over welke model van welk bouwjaar het juist gaat. 

De Berg Buzzy familie.

Naast de Buzzy BSX, telt de Buzzy familie nog wel wat leden. Wat dacht je van de Buzzy John Deere, de Buzzy Nitro of de Buzzy Bloom? We hebben voor de avonturiers ook nog de Buzzy Jeep Rubicon en de https://www.fairplace.be/nl/buzzy-aero.html. We zijn er zeker van dat er iets naar jouw gading bij zit.