[email protected]
BERG trampolines: Garantie, Onderhoud en Wisselstukken

BERG trampolines: Garantie, Onderhoud en Wisselstukken

Hoeveel garantie krijg je op een BERG trampoline?

BERG trampolines worden gemaakt met bijzonder veel aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Dit garandeert de lange levensduur van deze trampolines. De BERG trampolines hebben kwalitatieve frames, dikke beschermranden en stevige veiligheidsnetten. Dat garandeert extra lang springplezier.

Mocht er toch nog iets stuk gaan aan jullie trampoline, dan heeft BERG ook een uitgebreide garantieregeling. En bovendien kan je bij Fairplace ook altijd je BERG reserve-onderdeel bestellen.

Garantie op verschillende onderdelen van je BERG trampoline.

Bij BERG trampolines geldt dat als je je aankoop online registreert, je snel en eenvoudig toegang krijgt tot de garantieregeling.

Het type trampoline van BERG bepaalt de garantieduur die telt voor de verschillende onderdelen. Een BERG favorit trampoline heeft 8 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de veren, de beschermrand en het springdoek.

De BERG Champion trampolines en BERG Elite trampolines hebben 13 jaar garantie op het frame, 5 jaar garantie op de veren en 2 jaar garantie op het springdoek en op de beschermrand.

Dit alles uiteraard bij normaal gebruik, dat spreekt voor zich. 

Enkele tips voor nog langer springplezier

Wil je dat je trampoline lang meegaat, dan kunnen we een paar tips meegeven:

  • De trampoline opbergen in de wintermaanden is een goed idee. Kan dit niet, dan is geregeld alle vuil verwijderen van de trampoline beslist een goed idee.
  • Geregeld het water van de trampoline vegen is ook een tip. Water dat blijft staan, kan voor verkleuring zorgen.
  • Een afdekhoes aanschaffen en gebruiken, garandeert ook langer springplezier.

Wat als er toch iets stuk is aan je BERG trampoline?

Via onze webshop kan je alle vervangonderdelen voor je Berg trampoline eenvoudig bestellen. Om snel geholpen te worden, zoek je best eerst het fabricatienummer op. Je vindt het fabricatienummer onderaan je trampoline, meestal op een zilverkleurige sticker. Het fabricatienummer bestaat uit 2 reeksen van 6 cijfers.  

Je stuurt een mailtje en wij zorgen ervoor dat jullie opnieuw met veel plezier kunnen springen. Neem eventueel enkel foto's van wat er stuk is en van het fabricatienummer. Wij kunnen daarmee aan de slag om het juiste vervangstuk te vinden. Zo kunnen jullie snel terug springen en springen en springen.