[email protected]

Julius Zebra: Gedonder met de Grieken

€15,99
Julius Zebra en zijn vrienden zijn in Griekenland beland. Daar helpen ze halfgod Heracles om zijn Gouden Appel terug te vinden. Vol goede moed storten Julius en zijn makkers zich in een nieuw avontuur waarin ze het niet alleen opnemen tegen de gevaarlijke
Op voorraad
Levertijd: Binnen de 2 werkdagen
  • Julius Zebra, gedonder met de Grieken is het vierde deel uit een serie met de avonturen van Julius Zebra in verschillende historische beschavingen. Deze keer de Griekse beschaving van de Oudheid.
  • De serie mengt historische feiten, mythologie en grappige fictie. Julius en zijn bende vrienden beleven weer hilarische avonturen wanneer zij Heracles gaan helpen met het (opnieuw) uitvoeren van één van zijn twaalf opdrachten.
  • Er zijn veel woordgrapjes en naast de 19 hoofdstukken zijn er nog een woordenlijst, uitleg over Romeinse cijfers en creatieve (knutsel)ideeën. Er zijn veel zwart-wittekeningen, door de auteur zelf getekend.
  • Gary Northfield schrijft en tekent sinds 2012 strips. Gary illustreert en schrijft het liefst over dieren. Hij brak internationaal door met zijn serie over Julius Zebra.
  • Geschikt voor lezers vanaf ca. 9 jaar.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Retour
Retour
Niet tevreden met je aankoop? Stuur het gewoon naar ons terug.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »