• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hape Storm op zee

1 / 2
€28,50
Levertijd Levertermijn op aanvraag
Hape Storm op zee

  • Het Hape Storm op zee gezelschapsspel zorgt voor spanning en sensatie rond de tafel. Op een nogal mobiele boot moet je tijdens een storm verschillende zaken proberen te stapelen: kruiken, kisten, vaten, ....
  • Dit gaat niet zomaar. De boot is wankel waardoor iets plaatsen, ervoor zorgt dat de boot beweegt ... en er iets anders vanaf kan vallen.
  • Wie het eerst al zijn lading geladen heeft is gewonnen.
  • Het Storm op Zee spel is gemaakt uit bamboe, een bijzonder duurzame grondstof. Bamboe groeit continu en snel, waardoor je weinig invloed hebt op de omgeving. Hape produceert duurzaam speelgoed met respect voor mens, natuur en omgeving.
  • Getest door onze Fairplace zeerotten en goedgekeurd.

Reviews
Reviews
5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen
Carol 07-09-2018
Reviews

Mooi ontwerp en bovendien vinden mijn kinderen van 6 en 8 het een heel leuk spel! Stevig gebouwd ook en dat is niet onbelangrijk met die 2 belhamels van mij... :)

Jan Aeben 03-09-2018
Reviews

Leuk spel voor een stormachtige dag.
De kinderen zijn gefascineerd door het leuk uitziend spel dat direct aanspreekt voor een gezellig evenwichtspelletje.
Het opzetten vergt wat handigheid van een volwassene, maar vanaf dan kunnen de kinderen dit voor geruime tijd alleen spelen. De verschillende vormen en kleuren (volledig in piraten-thema) zorgen voor voldoende afwisseling in het spel waardoor het uitdagend genoeg blijft voor de kinderen.

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen