hallo@fairplace.be

Escape boek

€10,99
Ontsnap samen met Lia uit dit Escapeboek. Laat je hersens flink kraken en los de raadsels op om erachter te komen waar het verhaal verdergaat.
Op voorraad
Levertijd: Binnen de 2 werkdagen
  • Lia heeft een merkwaardig talent: ze kan in de hoofden van andere mensen kijken. Hierdoor kan ze geheimen en herinneringen achterhalen. Op een dag krijgt ze een uitnodiging van een geheim broederschap van "deuropeners'. Aan de hand van raadsels wordt Lia op de proef gesteld. Los samen met Lia de raadsels op en ontsnap uit dit boek!
  • Dit bijzondere verhaal vol puzzels kent geen chronologische opbouw. Wanneer je een puzzel hebt opgelost, weet je naar welke bladzijde je moet gaan voor het vervolg van het verhaal. De puzzels zijn nog best ingewikkeld, maar als je er niet uit komt, kun je achterin de oplossing vinden. Het verhaal heeft iets weg van een computergame, waarin jij bepaalt wanneer en waar het verhaal verdergaat. Er is echter maar één goede weg mogelijk. Hoofdstukken zijn opgebouwd uit verschillende alinea's, waarbij sommige zinnen extra nadruk krijgen.
  • De puzzels bestaan uit kleurrijke illustraties en bevatten vaak letters, cijfers of doolhoven.
  • Het is geschikt voor lezers die houden van puzzelen en het kraken van codes, vanaf ca. 10 t/m 13 jaar.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Retour
Retour
Niet tevreden met je aankoop? Stuur het gewoon naar ons terug.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »