[email protected]

Natuur(lijk) Spelen

€26,50
Dit boek geeft creatieve interieurideeën en speltips met ‘echte’ natuurlijke materialen voor zowel binnen als buiten, voor baby's en peuters.
In stock
Article number: 9789464070996
Delivery time: Within two business days
  • Natuur(lijk) spelen is een boek van Mieke Vandromme, auteur en oprichtster van Ons (t)Huis, een kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0 tot 3 jaar. Mieke houdt van geborgenheid voor kinderen, maar evengoed van creativiteit en veiligheid.
  • ‘Natuur(lijk) spelen’ gaat terug naar de basis van wat spelen is: iets wat kinderen spontaan doen, iets wat ze niet kunnen laten, iets wat in hun natuur zit. Want spelen is een basisbehoefte net zoals eten, drinken en slapen. Door te spelen ervaren baby’s en peuters hun omgeving en gaan ze op ontdekking.
  • Het boek geeft creatieve interieurideeën en speltips met ‘echte’ natuurlijke materialen voor zowel binnen als buiten. Stap voor stap krijg je als ouder of spelbegeleider suggesties om mee op weg te gaan naar een natuurlijke speelomgeving. Een ontdekplek die telkens anders is door de beleving van de kinderen, hun evolutie van baby tot kleuter, de impulsen van leeftijdsgenootjes, de wisseling van de seizoenen en de aangereikte materialen. 
  • Een boek voor volwassenen, maar om ideeën uit te delen met de kinderen.

 

0 stars based on 0 reviews
Retour
Retour
Not happy with your purchase? Just send it back to us.