Spelend het voorjaar in

De Bilibo: veelzijdig, kleurrijk en supersterk!

Onze tips voor een warme winter

Dé trend van het moment? Zeker de Stapelstenen!

Wat een uitvinding die Stapelstenen: ze zijn mooi, groot, licht en kleurrijk. Wij hebben alle sets, reeds van bij de start enkele jaren geleden.

Maar wat zijn Stapelstenen precies en wat doen kinderen ermee? En ook: waarom zijn ze zo'n succes?

Lees verder

Blog

Elke maand stellen we een nieuw merk of opvallend speelgoed voor. Of geven we leuke tips en speelideeën.

In een nieuwe post loodst mamablogster Lobke (@leukewereld) je door de Krokusvakantie met 5 binnenspeeltips.

Lees de tips hier

Ontdek snel deze Fairplace-collecties

Houten Speelgoed
Buiten spelen
Knutselen
Puzzels en spellen
Bad, zand en strand

Klanten vol lof over ons speelgoed

 • Lize


  Ik heb al meerdere keren babycadeaus gekocht bij Fairplace, en zojuist heb ik met een kortingcode een bosgroene Wobbel aangeschaft. Dat verliep vlot. Bedankt voor de uitstekende service!📸

  5/5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 • Jente


  Wauw! Mijn aankoop bij jullie was geweldig! Jullie assistentie was uitstekend, en ik kreeg zelfs een extra superleuk cadeautje erbij. Geweldig! Heel hartelijk bedankt! Ik zal zeker positieve mond-tot-mondreclame voor jullie maken, en jullie kunnen zeker opnieuw op mijn bezoek rekenen.🙏

  5/5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 • Astrid


  Heihei, ik beloofde nog wat feedback na de reparatie van de Berg gocart Rally Force. Alles is perfect verlopen, en we hebben al enkele testritjes gemaakt. Bedankt voor de geweldige service!

  4/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️

1 of 3

Fairplace is dé Belgische webshop voor duurzaam speelgoed met een hoge speelwaarde

Fairplace brengt de eigenschappen 'speelwaarde' en 'duurzaamheid' samen in 1 collectie. In totaal 1000 stuks geselecteerd speelgoed met meerwaarde voor kinderen. En voor onze planeet 🌍.

Fairplace is een Belgische webshop waar je al 10 jaar het mooiste duurzame speelgoed vindt. Verantwoord, educatief, ecologisch speelgoed dat je niet in elke speelgoedwinkel vindt. Stevig en uniek speelgoed, waar we zelf ook nog graag mee spelen.

Fairplace is een specialist in buitenspeelgoed en heeft ook een uitgebreid aanbod houten spelletjes, puzzels in gerecycleerd karton, eco-knutselgerief, kleurrijk badspeelgoed, origineel bouwmateriaal of super stevige gocarts. Wij hebben speelgoed voor alle leeftijden: de eerste knuffel voor je baby, een loopfietsje voor je peuter, bouwspeelgoed voor handige kids en evengoed STEM-speelgoed om je prille tieners weg te houden van de vele schermen. 

Wil je eens langskomen in onze winkel in centrum Kortrijk (Rijselsestraat 23)? Laat via hallo@fairplace.be even weten dat je komt en we ontvangen je graag!

Lees verder

Onze merken