[email protected]

Duurzame speeltips

Duurzaam speelgoed? 
Het kan!

Sommigen noemen ons idealisten, en dat zijn we ook. In de speelgoedsector is er namelijk nog heel wat ruimte voor verbetering.

Daarom gaan we voor jou op zoek naar speelgoed dat lang meegaat, ecologisch verpakt wordt en geproduceerd wordt in faire omstandigheden met natuurlijke materialen.

Denk maar aan eco-vriendelijke fabrikanten zoals Green Toys, Plan Toys, Kapla of Wishbone. We hebben ze allemaal in onze catalogus.

Bekijk hieronder enkele favorieten van andere kinderopvang!

 

 

 

 
 

 

Kinderopvang favorieten

Om je al een idee te geven, hebben we de favorieten van andere kinderopvang al even op een rijtje gezet. Binnen- of buitenspeelgoed, voor klein en groot. We maken kinderen graag blij.

 

   

 

Wie is Fairplace? 

 

Hoe gaan we te werk?

Wij zijn Yves en Christophe van Fairplace.

Met vele jaren ervaring in de jeugdsector en onze ervaringen als papa’s, verloren wij ons hart aan kinderspeelgoed. 

Al meer dan 5 jaar bieden wij duurzaam en educatief speelgoed aan voor groot en klein. Uit alle hoeken van de wereld trouwens!

We startten met een eigen (Belgische) webshop, maar ondertussen kan je ons ook in 30 verdeelpunten in Vlaanderen tegenkomen.

Al meer dan 15.000 stuks gingen de deur uit.

 

We gaan continu op zoek naar nieuwe merken en producten die op een duurzame manier ontwikkeld zijn.

We selecteren deze producten op basis van onze vooropgestelde criteria zoals stevigheid, gerecycleerd materiaal, duurzaam beheerd hout etc. Maar we gaan zelfs verder dan dat! We hergebruiken onze verpakkingen.

Zo moeten we geen extra karton gebruiken om speelgoed tot bij jou te krijgen. Bovendien ontwikkelen we zelf speelgoed. Zo zijn we helemaal zeker dat jullie met duurzame speelgoedstukken jullie kinderen blij kunnen maken. 

Wil je meer weten over onze selectiecriteria?


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »