Staking bij Bpost

  • Geplaatst op
  • Door Christophe Toye
  • Geplaatst in staking Bpost
Staking bij Bpost

Met onze excuses, het is niet onze schuld: Bpost staakt 5 dagen en daardoor zijn onze speelgoedpakjes vertraagd.

Al 5 jaar werken wij samen met Bpost, tot nu toe vlekkeloos. Niets dan respect voor het werk van de postsorteerders en -bezorgers. Maar vorige woensdag brak een staking uit en die duurt volle 5 werkdagen. Wat voor ons 7 werkdagen betekent, want dit weekend was het heel druk in de webshop, zo dicht bij Sinterklaas. 

Niet zo leuk, want Bpost is onze enige partner voor de bezorging van ons speelgoed. We verontschuldigen ons bij deze voor het ongemak. Zo goed als geen pakjes werden geleverd, en het ziet ernaar uit dat dat nog zal duren tot dinsdag 13/11. Bpost zelf geraakte niet verder dan deze excuses: "De distributie van uw pakjes zal meerdere dagen vertraging oplopen". 

Op onze Facebook-pagina vind je de recentste info. Je kan ons ook altijd een mailtje sturen om de track&trace-code van je pakketje te krijgen. 

UPDATE: vandaag dinsdag 13/11 laat Bpost weten dat de staking is opgeschort en iedereen terug aan de slag gaat. Er worden nog wel enkele dagen vertragingen verwacht, maar vanaf maandag 19/11 zou alles terug normaal moeten verlopen. Oef ...