Nieuws

Augustus 2017

  • Geplaatst op
Augustus 2017

Alweer nieuws: Fairplace neemt zijn intrek in NEST in Gent, een broedplek voor startend talent in de oude bibliotheek op het Zuid. We hebben er een werkplek (geen winkel!) waar we werken aan onze nieuwe webshop (lancering op 4 oktober!) en aan het najaarsaanbod. Wil je er eens op bezoek komen, stuur een mailtje en we zetten iets klaar om te drinken...

Juni 2017

  • Geplaatst op
Juni 2017

in Kortrijk opent een 'verpakkingsloze' winkel: Zonder-Meer in de Rijselstraat. Mét een selectie van Fairplace-speelgoed!

December 2016

  • Geplaatst op

We worden partner van Bond Zonder Naam: we zouden hier onze blijdschap kunnen uitdrukken in een spreuk, maar elk zijn specialiteit... Als (voorlopig) enige externe webshop mogen we speelgoed leveren voor hun nieuwe webshop. Een bijzonder aangename samenwerking die beide partners voordelen biedt. Tegen de zomer van 2017 wordt het aanbod nog verder uitgebreid!

November 2016

  • Geplaatst op
November 2016

Geruststellend nieuws: we mogen ons opnieuw, en dat reeds voor de derde keer op rij, hofleverancier van de Sint noemen. Een pak van ons hart! Bovendien mogen we ook nog steeds Zwarte Piet aanspreken om ons speelgoed tot bij de kinderen te brengen, waarvoor dank! We kleuren dit nieuws met een opmerkelijke daad: de keuzeknop 'jongens-meisjes' verdwijnt uit ons selectie-menu, en vanaf nu letten we erop dat onze fotoshoots genderneutraler worden.

November 2016

  • Geplaatst op

Voor het eerst nemen we deel aan de 'Dag van de Webshop', en dat is een driedaagse trouwens. Het wordt een groot succes: de bestellingen stromen binnen en we rijden op en af naar het postkantoor. Of beter: op en af naar 3 postkantoren, want in ons vaste kantoor (Ingelmunster) kunnen ze onze bestellingen niet meer aan...