Nieuws en verdeelpunten

Overzicht verdeelpunten, mei 2017

Het is altijd leuk om speelgoed te kunnen vastpakken, bekijken en voelen. Daarom ligt het speelgoed van Fairplace ook bij een aantal verdeelpunten. Opgelet: er ligt overal maar een selectie van het aanbod, en op aanvraag kunnen we er ook wel iets bezorgen of tonen. 

Wil je met eigen ogen zien hoe mooi, leuk of duurzaam ons speelgoed is, rep je dan naar:

Antwerpen: Scoop Store (Kloosterstraat 66) 

Bilzen: Eco-lover (Genutstraat 31)

NIEUW! Borsbeek: Iebje: winkel in Massenhoven opent augustus 2017

Deerlijk: Aveve Tuincentrum Kemseke (Vichtsesteenweg 42)

Haacht: Sofie's Store (Stationsstraat 13B)

Kortrijk: Zonder-meer (Rijselsestraat): opening sept. 2017, nu al op de webshop!

Kuurne: De Drie Wijzen (Kerkstraat 5), een samenwerking tussen BIK, Oxfam en Groep Ubuntu

Leuven: Restaurant Noordoever (Vaartkom 17) 

Maastricht (NL): Scoop Store (Minckelersstraat 1)

Maldegem: Wereldwinkel (Noordstraat 124)

Mechelen: Scoop Store (Bruul 122)

Merelbeke: De Stoffenknop (Hundelgemsesteenweg 377, centrum Merelbeke)

Oostduinkerke: Museumshop Navigo (P. Schmitzstraat 5)

Oostende: Kinderkledingwinkel Yez (Van Iseghemlaan 74)

Roeselare: Kinderkledingwinkel K'bouter (Delaerestraat 5)

Vilvoorde: Bazaar Trend Lab (Toekomststraat 52)

 

Fairplace-nieuws

April 2017

We nemen deel aan de UNIEKO meet en greet voor de kinderopvang. Een bijzonder aangename kennismaking met de wensen van de kinderopvangsector. Gelukkig ook veel interesse voor ons duurzaam verhaal.

Januari 2017

We hebben net ons 11.111e artikel verkocht, en trakteren met 11% korting op de gehele webshop. 

December 2016

We worden partner van Bond Zonder Naam: We zouden onze blijschap kunnen uitdrukken in een spreuk, maar elk zijn specialiteit. Als enige externe webshop mogen we speelgoed leveren voor hun nieuwe webshop. Een bijzonder aangename samenwerking! 

November 2016

Voor het eerst nemen we deel aan de Dag van de Webshop, en het wordt een groot succes. De bestellingen stromen binnen en we rijden op en af het postkantoor. Of beter: op en af 3 postkantoren, want in ons vaste kantoor (Ingelmunster) kunnen ze onze bestellingen niet meer aan.  

November 2016

Geruststellende nieuws: we mogen ons opnieuw hofleverancier van de Sint noemen. Een pak van ons hart.

September 2016

Yes, we did it! Fairplace wil uitbreiden en groeien. Daarom zochten we extra financiering die we vonden met een kapitaalronde in samenwerking met winwinner.be succesvol af. in totaal kunnen we €25000 vers kapitaal investeren in Fairplace, en dat moet dienen om stock aan te kopen voor het najaar en extra marketing-inspanningen te financieren.

Augustus 2016

Aan persaandacht heeft het ons nooit ontbroken ... Na bijdragen in o.a. Nest, Goed Gevoel, De Morgen City, Flair, krijgen we een zomerbijdrage in de Krant van West-Vlaanderen. De fotomodellen schitteren naast ons speelgoed.

Juli 2016

We houden onze eerste 'klanten-avond' met 10 zeer sympathieke Fairplace-fans. Vragen enb antwoorden over kinderen, spelen, speelgoed en online-shoppen. Journaliste Sophie Allegaert modereert het panel in de zonovergoten Gentse Zebrastraat, en achteraf worden er enkele cocktails geserveerd. 

April 2016

Instagram verovert de wereld en Fairplace volgt. Onze feed haalt al snel 400 fans. 

Februari 2016

Op de Schrikkeldag 29/2/2016 versturen we elke bestelling zonder verzendkosten. U hoopt voortaan dat elke maand eindigt met een schrikkeldag...

December 2015

We gaan in zee met Bol.com: een eerste reeks van 20 artikelen verschijnen online. Een positieve ervaring en we worden later zelfs 'Bol-partner'.

November 2015

We vieren ons 2 jaar bestaan met een wedstrijd op Petit Bazaar in Gent. Een oproep om langs te komen met verjaardagskaartjes lukte wonderwel.

Mei 2015

De Gentse burgemeester Luc Termont opent in hoogsteigen persoon de pop-up-shop in Gent Zuid. De winkel zal meer dan een jaar open blijven en was een groot succes. 

Maart 2015

Eerste van 3 deelnames aan de Goed Gevoel Ladies Fair in Gent. Drie dagen lang laten we 10000-den vrouwen kennismaken met ons en ons speelgoed speelgoed, een belevenis ... en vooral ook een zee van roze tinten.

Januari 2015

Voor het eerst werken we samen met een blogster, Nina Mouton van Mona's blog. Ook interesse in een samenwerking met je blog? Stuur ons een mailtje voor meer info. Intussen was ons speelgoed ook al onderwerp van gesprek bij Leukewereld, Tales from the Crib, Mamavanvijf en Vanillemeisjes

November 2014

We vieren onze eerste verjaardag, met snoep en cadeautjes in onze eigen pop-up in de K in Kortrijk, en we behalen gelijktijdig onze eerste 1000 likes op Facebook. Alleen maar échte likes trouwens, geen 'aangekochte'.

September 2014

We nemen voor de eerste keer deel aan een pop-up-winkel. In Herentals of all places. Een leerrijke ervaring, en een hele reeks winkels en pop-ups zullen volgen. Dank trouwens aan Sarah en Hilde dat we er mochten meedoen! 

Juni 2014

Fairplace gaat voor het eerste internationaal: we staan een op een beurs in Eindhoven en ons speelgoed slaat er aan. De URL www.fairplace.nl wordt geregistreerd. Nederland is klaar voor ons; maar wij zijn nog niet klaar voor de Nederlandse markt, helemaal vol webshops. Even geduld, we komen nog wel es terug. 

April 2014

Onze eerste BV als klant is een feit. Lieven Scheire is nog steeds fan van ons 'experimenteer-speelgoed'. Hebben intussen ook Fairplace-speelgoed in huis: Geena Lisa, Thomas De Soete en Siska Schoeters, Ann Lemmens. 

Maart 2014

Op advies van een Fairplace-fan nemen we deel aan de weekendbeurs Petit Bazaar in Gent. We bouwen onze eerste stand en onze gele waterspeelbak is meteen een succes. Het wordt ons handelsmerk voor de vele beurzen die nog zullen volgen. Bonte Fabriek, Karamblas, Vitrine, Shopfabriek, het is altijd fun!

Maart 2014

Een tweede fotoshoot met onze fotografe Debbie De Brauwer. Een crack op gebied van kinderfotografie, en haar stijl bepaalt mee onze webshop (en charmeert onze klanten). Er zullen nog vele shoots volgen ...

November 2013

Na bijna een jaar voorbereiding gaat www.fairplace.be live. De website is gebouwd door Marbles en is revolutionair in zijn design en responsiviteit. De eerste bestelling is een KUBB werpspel, en dat gaan we persoonlijk afgeven aan onze eerste klant.

 

Fairplace (c) 2014

Contacteer ons

Volg ons ook op